Mini-cursus Mindfulness

In 7 dagen meer mindful..kan dat? Ja dat kan! Ben je op zoek naar direct toepasbare oefeningen om meteen meer mindful, meer ontspannen door het leven te gaan? Ben jij nieuwsgierig naar mindfulness? Vraag je je af of het wat voor jou is, en wat je er nou precies aan hebt, aan dat ‘mindfulness’?

Dan is de online mini-cursus mindfulness echt iets voor jou! Eigenlijk is het een mini-cursus in kant-en-klare, direct toepasbare mindfulness!

Wat ga je leren

 • In 7 dagen meer mindful zijn: meer ontspannen, stressbestendiger en meer rust
 • Veel korte oefeningen die je direct toe kunt passen in het dagelijks leven, bijvoorbeeld bij stressmomenten of lastige emoties
 • De mini-cursus Mindfulness is geschikt voor diegenen die al wel kennis hebben van Mindfulness, maar er nu (opnieuw) actief mee aan de slag willen, maar het is ook een goede manier om een indruk te krijgen of de online mindfulness training of de mindfulness jaarcursus wat voor je is.

Reacties van deelnemers:

De training is lekker praktisch. Lonneke legt alles goed uit en weet ook te enthousiasmeren. De oefeningen zijn goed toe te passen in je dagelijkse bestaan. Ik vind het een hele mooie manier om kennis te maken met mindfulness.

Ik vind de Mini Cursus heel waardevol. Ik voel het effect van de oefeningen.

Hoe gaan we dat doen

 • In 7 korte lessen weet jij of mindfulness wat voor je is, en heb je oefeningen geleerd die je direct toe kunt passen
 • Bij elke oefening wordt duidelijk uitgelegd wat het effect/het doel is van de oefening en hoe je deze in het dagelijks leven in kunt zetten
 • De mini-cursus mindfulness is inclusief een downloadbaar werkboek, zodat je écht met de oefeningen aan de slag gaat en na 7 dagen ook écht meer mindful door het leven gaat
 • Praktische en nuchtere aanpak
 • Je kiest zelf hoe je de mini-cursus doet; meteen in 1 keer of maak je er een 7-daagse challenge van en doe je elke dag één les? Dat laatste raad ik je van harte aan!
 • Je krijgt 2 weken toegang tot de online leeromgeving van de mini-cursus. Je hebt dus alle tijd om alles goed door te lopen of bepaalde oefeningen nog een keertje door te nemen. De twee weken gaan automatisch lopen nadat je voor het eerst bent ingelogd. Je kunt dus prima vantevoren je mini-cursus aanschaffen en er pas later mee beginnen

Kosten

 • Deze mini-cursus kost maar €27,50!
 • Bedrijven/werkgevers: €50,00 (ex BTW)
 • Ben je (oud)deelnemer van Bureau Mindfulness en/of DeMindfulnessJuf? Dan krijg je altijd 10% korting!
 • Ben je nu nog nieuw hier? Dan ben je na het afronden van de mini-cursus wél oud-deelnemer en krijg je 10% korting op AL het aanbod van Bureau Mindfulness/De Mindfulnessjuf!
 • En, als oud-deelnemer mag je onbeperkt je leven lang meedoen aan de gratis yoga en meditatiemomentjes!
 • En ten slotte: schrijf je je meteen na het afronden van de mini-cursus in voor de Online Mindfulness Training, dan krijg je daar ook nog eens extra korting op, boven op die 10% die je als oud-deelnemer sowieso krijgt (meer daarover in de mini-cursus)
 • Kortom, je investering van €27,50 haal je er dubbel en dwars uit!

Vragen bij de online cursussen/training

 • Wanneer kan ik beginnen? Je kunt elk gewenst moment beginnen. Ik verwerk de aanmeldingen wel handmatig, dus het kan zijn dat jij je ‘s avonds aanmeldt en dat ik dat de volgende ochtend pas zie. Het is dus verstandig om je sowieso een dag vóór je wilt starten, aan te melden. En in de weekenden lees ik vaak mijn mail niet (mindful hè ;-)), dus wil je in een weekend beginnen, mail mij dan uiterlijk vrijdag even.
 • Sorry..wat? Je verwerkt de aanmeldingen HANDMATIG?! Ja klopt ;-). Online is al best onpersoonlijk, als ik je dan ook geen persoonlijk welkomst-mailtje meer kan sturen vind ik het allemaal wel erg ongezellig worden.. Daarnaast verkoop ik niet zo maar cursussen/trainingen. Ik heb een missie. Ik wil je écht iets leren. Iets wat écht iets toevoegt in je leven. En ik geloof dat als wij al even persoonlijk mail contact hebben gehad, je mij eerder mailt als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt. En door niet rond te blijven lopen met je vragen, maar ze te stellen, leer je meer.
 • Ok goed. En hoe gaat het dan verder. Ik meld mij aan en dan? Nadat ik je aanmelding heb gezien stuur ik je een betaalverzoek. Zodra dat is betaald stuur ik je de inloggegevens en kun je meteen starten.
 • Ik wil de cursus/training nu kopen, maar pas later starten, kan dat? Ja dat kan zeker! De limiet die er zit op een online cursus of training, gaat pas in nadat je voor het eerst inlogt. Dus je kunt de cursus prima nu kopen en pas (veel) later beginnen.
 • Ik heb al wel ingelogd, maar ik ben er niet aan toegekomen, kun je mij meer tijd geven? Nee zo werkt het niet helaas.. Wat wel kan, is dat je je inschrijving verlengt: dat kost €5,00 voor twee extra weken toegang. Ook daar zit wel een gedachte achter: ik wil niet het zoveelste cursusje-in-je-mailbox zijn. Dus als je begint, begin dan ook echt. Denk goed na over wanneer je gaat starten, en dan start je ook. Zou ik je standaard meer tijd geven, dan leert de ervaring dat je het minder serieus neemt en er of niet aan begint, of het maar half doet.

Aanmelden Mini-cursus Mindfulness

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Geboortedatum

  Email*

  Telefoonnummer

  Wanneer wil je beginnen met de mini-cursus? Ook vragen of opmerkingen kun je hier kwijt: