Over Lonneke Greven

Mijn naam is Lonneke Greven, en ik help jou bij een leven met minder stress, meer rust en meer ontspanning. Dat doe ik door het geven van mindfulness trainingen, meditatieles, en door te coachen in mijn psychologiepraktijk Bureau Greven.
Ik ben moeder van drie, getrouwd, dus ik weet uit eigen ervaring hoe fijn het kan zijn als je het leven met iets minder stress kunt benaderen 🙂

In 2006 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met meditatie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar altijd een heel zweverig beeld van had. Totdat ik leerde te zitten, leerde te mediteren. Het gaf me rust. Ik kon soms best veel ongeduld of boosheid in me hebben en het leek alsof dat naar de bodem zakte. Natuurlijk is het er nog soms, maar dat hoort bij het leven denk ik. De verandering, is dat het mijn leven niet meer beheerst.

In 2009 heb ik een opleiding tot Mindfulness Trainer gedaan, en ik ben in de loop der jaren opgeleid door vooraanstaande leraren op het gebied van Mindfulness, meditatie en/of Boeddhisme, zoals Joke Hellemans, Frits Koster, Mark Williams, Edel Maex, Michael Chaskalson en Erik van den Brink.

Heb je nog vragen over iets wat je hier leest, of wil je eerst even kennismaken? Eens in de zoveel tijd plan ik een Jaarcursus introductie-avond, dat is een mooie gelegenheid om even kennis te maken. Graag tot ziens!

Hartelijke groet,

Lonneke Greven