Online Mindfulness Training

Online Mindfulness Training

In je eigen tijd een Mindfulness Training volgen. Klinkt goed, nietwaar?

De Online Mindfulness Training van Bureau Mindfulness is een VOLWAARDIGE, 8 weekse, MBCT/MBSR Mindfulness training. Geen cursus waar je eens in de paar dagen een mailtje krijgt en zo een beetje een indruk krijgt van wat mindfulness is. Nee, je krijgt alle handouts en alle audio oefeningen, zoals je die ook in de ‘live’ training krijgt. En je krijgt écht les. Maar dan online. Via video, audio en powerpoint. Je hebt na deze 8 weken dus gewoon een échte Mindfulness Training gedaan.

Zo kun je in je eigen tijd de mindfulness training doen. Heb je in elk geval geen stress omdat je op tijd op de training moet zijn 🙂

Er zijn drie opties om de online training te volgen:

Optie 1: je volgt alleen de Online Training, zonder extra begeleiding

 • Je krijgt 8 weken toegang tot het online-programma
 • Kosten: €195,00
 • Start: elk gewenst moment (je kunt je startdatum aangeven in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier)
 • Red je het toch niet in die 8 weken? Geen probleem! Voor slechts €5,00 per maand, kun je telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!

Optie 2: je volgt de Online Training mét extra begeleiding

 • Je krijgt 12 weken toegang tot het online programma (Je kunt dus 4 weken langer over de training doen, mocht je dat willen)
 • Je krijgt 2 online coaching-sessies van drie kwartier twv €180,00!
 • Kosten: €295,00
 • Start: elk gewenst moment (je kunt je startdatum aangeven in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier)
 • Je krijgt dus eigenlijk de Online Training (€195) + 4 weken extra toegang (€20) + 2 coachingsessies (€180) = €395, voor maar €295,00!
 • En blijken die 12 weken toch nog tekort? Dan kun je voor slechts €5,00 per maand, telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!

Optie 3: je volgt de Online Training mét extra begeleiding, plus 3 live sessies

 • We starten op een vast moment met sessie 1 en dat doen we live, met elkaar. Op ongeveer de helft van de training hebben we een gezamenlijk Stilte Moment en we sluiten ook weer gezamenlijk af. Dat doen we na 9 weken. Daarna heb je nog eens 3 weken toegang tot het programma; om alles nog eens rustig door te nemen of om eventuele opgelopen achterstand in te halen.
 • In de 12e week heb je een 1-op-1 online coaching-sessie met mij. Zo kunnen we samen kijken waar je staat en hoe je verder kunt met dat wat je hebt geleerd. Na 8 weken plannen we nog een online coaching-sessie: hoe gaat het nu en wat heb je nog nodig? Zie het als een soort online-terugkomsessie.
 • Je krijgt 12 weken volledige toegang tot de Online Mindfulness Training. Blijken de 12 weken toegang toch nog tekort? Dan kun je voor slechts €5,00 per maand, telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!
 • Het totaalpakket houdt dus eigenlijk het volgende in: de Online Training, optie 2 (€295) + 3 live sessies (€185) + 2 coachingsessies (€180) = €660. Omdat ik dit in oktober 2019 voor het eerst op deze manier ga doen, geef ik eenmalig een pilot-korting van €265!! Je betaalt dan dus maar €395,00 voor dit hele pakket!
 • Live sessies: sessie 1; zaterdagavond 12 oktober van 19.00-21.00, Stilte Moment zaterdagavond 9 november van 19.00-21.00, sessie 8: zaterdagavond 7 december van 19.00-21.00. De twee online coachingssessies plannen we samen

Nieuwsgierig naar hoe ons online programma er uit ziet? Hier zie je een Sneak Preview:

Wil je je opgeven? Je kunt in het onderstaande aanmeldformulier aanvinken dat het om de online training gaat.
En ook al doe je de training (voornamelijk) in je eigen tijd, ook dan is het belangrijk dat je er serieus mee om gaat. Je huiswerk doet. Want er écht mee bezig zijn is de enige manier om rendement uit je training te halen. Aandacht moet groeien, en je laat het groeien door je oefeningen te doen.

Aanmelden voor de Online Mindfulness Training:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

Naam*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Telefoonnummer

Email*

Geboortedatum

Ik wil me aanmelden voor de volgende Mindfulness Training:*

Heb je specifieke klachten?*:

Wat wil je bereiken met de training?*:

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?*:

Als je werkgever de training betaalt, dan graag hieronder het volgende invullen:
-Naam en adresgegevens van het bedrijf
-Naam van degene aan wie de factuur gericht moet zijn
-Email adres van degene waar de factuur naartoe moet worden gestuurd

Overige vragen en/of opmerkingen / gewenste startdatum online training: