Online Mindfulness Training

Online Mindfulness Training

In je eigen tijd een Mindfulness Training volgen. Klinkt goed, nietwaar?

De Online Mindfulness Training van Bureau Mindfulness is een VOLWAARDIGE, 8 weekse, MBCT/MBSR Mindfulness training. Geen cursus waar je eens in de paar dagen een mailtje krijgt en zo een beetje een indruk krijgt van wat mindfulness is. Nee, je krijgt alle handouts en alle audio oefeningen, zoals je die ook in de ‘live’ training krijgt. En je krijgt écht les. Maar dan online. Via video, audio en powerpoint. Het is exact dezelfde training zoals ik deze ook altijd live geef. Je hebt na deze 8 weken dus gewoon een échte Mindfulness Training gedaan.

Zo kun je in je eigen tijd de mindfulness training doen. Heb je in elk geval geen stress omdat je op tijd op de training moet zijn 🙂

Nieuwsgierig naar hoe zo’n Online Training er uit ziet? Hier laat ik het je zien:

 

Ben je (oud)deelnemer van Bureau Mindfulness en/of DeMindfulnessJuf? Dan krijg je altijd 10% korting!

Er zijn drie opties om de online training te volgen:

Optie 1: je volgt alleen de Online Training, zonder extra begeleiding

 • Je krijgt 12 weken toegang tot het online-programma twv €497,00! (prijs voor de live groepstraining. Deze training die jij online volgt is EXACT hetzelfde!)
 • Kosten: slechts €75,00! voor de VOLLEDIGE OFFICIËLE mindfulness training twv €497,00
 • Start: elk gewenst moment (je kunt je startdatum aangeven in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier)
 • Red je het toch niet in die 12 weken? Geen probleem! Voor slechts €5,00 per maand, kun je telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!

Optie 2: je volgt de Online Training mét extra begeleiding

 • Je krijgt 12 weken toegang tot het online-programma twv €497,00! (prijs voor de live groepstraining. Deze training die jij online volgt is EXACT hetzelfde!)
 • Je krijgt 2 online coaching-sessies (twv €180)
 • Kosten: €175,00, voor een programma ter waarde van €497 + €180 = €677,00!
 • Start: elk gewenst moment (je kunt je startdatum aangeven in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier)
 • En blijken die 12 weken toch nog tekort? Dan kun je voor slechts €5,00 per maand, telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!

Optie 3: je volgt de Online Training mét extra begeleiding, plus 3 live sessies

 • We starten op een vast moment met sessie 1 en dat doen we live, met elkaar. Op ongeveer de helft van de training hebben we een gezamenlijk Stilte Moment en we sluiten ook weer gezamenlijk af. Dat doen we na 8 weken. Daarna heb je nog eens 3 weken toegang tot het programma; om alles nog eens rustig door te nemen of om eventuele opgelopen achterstand in te halen.
 • In de 12e week (als de toegang tot het online programma afloopt) heb je een 1-op-1 online coaching-sessie met mij. Zo kunnen we samen kijken waar je staat en hoe je verder kunt met dat wat je hebt geleerd. 8 weken na deze sessie, plannen we nog een online coaching-sessie: hoe gaat het nu en wat heb je nog nodig? Zie het als een soort online-terugkomsessie.
 • Je krijgt 12 weken volledige toegang tot de Online Mindfulness Training. Blijken de 12 weken toegang toch nog tekort? Dan kun je voor slechts €5,00 per maand, telkens een maand verlengen. Je kunt er na afronding ook voor kiezen om nog een jaar toegang te krijgen tot het programma. Daar betaal je dan maar €35,00 ipv €60,00!
 • Het totaalpakket houdt dus het volgende in: de Online Training (twv €497) + 3 live sessies (twv €185) + 2 coachingsessies (twv €180) = €862.  Dat is wat het pakket waard is. Maar niet wat ik vraag. De prijs die ik voor dit totaalpakket vraag is slechts €375,00!
 • Live sessies: sessie 1; zondag 22 maart van 17.00-19.30, Stilte Moment zondag 19 april van 17.00-19.00, sessie 8: zondag 17 mei van 17.00-19.30. De twee online coachingssessies plannen we samen.

Aanmelden voor de Online Mindfulness Training:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer

  Email*

  Geboortedatum

  Ik wil me aanmelden voor de volgende Online Mindfulness Training:*

  Heb je specifieke klachten?*:

  Wat wil je bereiken met de training?*:

  Hoe ben je bij ons terecht gekomen?*:

  Als je werkgever de training betaalt, dan graag hieronder het volgende invullen:
  -Naam en adresgegevens van het bedrijf
  -Naam van degene aan wie de factuur gericht moet zijn
  -Email adres van degene waar de factuur naartoe moet worden gestuurd

  Overige vragen en/of opmerkingen / gewenste startdatum online training: