Yogaruimte Trainingsruimte Praktijkruimte te huur

Yogaruimte Trainingsruimte Praktijkruimte te huur in Voorburg Leidschendam

We hebben een mooie en fijne studio die gebruikt kan worden als yogaruimte / trainingsruimte / praktijkruimte, en die we graag beschikbaar stellen om per uur of per dagdeel te huren. Je kunt ad-hoc huren; je boekt dan in in ons reserveringssysteem en betaalt achteraf voor de uren die je hebt gebruikt. Je kunt ook vaste huurder worden; je huurt dan een vast (half) dagdeel per week en betaalt een vaste huurprijs per maand.

De studio is geschikt voor 1 op 1 gesprekken en voor groepen tot maximaal 10 personen. Er is een omkleedruimte en je hebt desgewenst de beschikking over alle yoga en meditatie materialen.

Er staat een grote tafel met 8 stoelen (uit te breiden naar 11) en er is een whiteboard aanwezig. 

Daarnaast is er een zitje voor 1 op 1 gesprekken.

We hebben op de begane grond ook nog een kleinere praktijkruimte. Deze ruimte is geschikt voor 1 op 1 gesprekken of relatiegesprekken.

Op de begane grond bevindt zich verder een winkeltje/wachtruimte, een keukentje en een toilet.

Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het pand (overdag 2 uur vrij parkeren met parkeerschijf, ‘s avonds en in het weekend is het vrij parkeren), en we zitten op loopafstand van Station Voorburg.

Ben je nieuwsgierig naar onze actuele huurprijzen, de beschikbaarheid van de ruimten en de huisregels? Neem dan even contact op met Lonneke: lonneke@bureaugreven.nl