Yoga Detox

We organiseren Yoga Detox Proeverijen, Weekenden en Weken. Een moment, heel weekend of een week jezelf verwennen en voeden met heerlijke sappen en zachte Do-In yoga. Het is een manier om jezelf weer nieuwe energie te geven, weer even bewust te worden van je voeding en beter contact te krijgen met je eigen lijf.

Daarnaast krijg je ook, heel praktisch, tips en trucs hoe je de lekkerste sappen maakt en wat de gezondere keuzes zijn wat betreft voeding en beweging, zodat je weer helemaal fris en vol nieuwe energie naar huis gaat.

Een Yoga Detox Proeverij vindt plaats bij ons in de studio, op een dag in het weekend. Tijdens een Yoga Detox Proeverij krijg je 3 verschillende sapjes om te proeven, zodat er voor ieder wat wil is en je kunt ontdekken waar jouw smaak ligt. We doen een Do-In Yogasessie, genieten van een overheerlijke kom detox-soep en sluiten af met een meditatie. Je detoxt niet ‘echt’ op deze Proeverij, maar je kunt dus – het woord zegt het al – even proeven aan wat een Yoga Detox Weekend of Week is. Daarnaast kun je zo op een toegankelijke manier kennis maken met sappen en met Do-In Yoga.

Een Yoga Detox Weekend vindt plaats van vrijdag tot en met zondag, een Yoga Detox Week van maandag tot en met zondag. Je krijgt elke dag 4 overheerlijke sappen en 2 tot 3 Do-In yogasessies op een dag. Daarnaast krijg je in een workshop uitgelegd wat detoxen doet met je lijf, waarom het nodig is en hoe je verder kunt gaan met jezelf op een gezonde manier te voeden.

Data:
-Yoga Detox Weekend: 8, 9, 10 februari 2018

Ik verheug me er nu al op!!
Het weekend vindt plaats in een kleine groep van 3 tot maximaal 6 personen.

Kosten:
-€349,00 p/pvoor een 1-persoonskamer
-€249,00 p/p voor een gedeelde 2-persoonskamer

Locatie:
Ouddorp, ligt op nog geen uurtje rijden van Voorburg. Het huisje ligt op loopafstand van de zee, op een vakantiepark; je kunt dus lekker buiten zijn maar ook gebruik maken van het zwembad op het park. Het is een fijn huis met een sauna, wat het detoxen goed ondersteunt.

Heb je interesse?Mail mij dan even op lonneke@mindfulness-voorburg.nl