Trainingsruimte Praktijkruimte te huur

Trainingsruimte Praktijkruimte te huur in Voorburg Leidschendam

We hebben een mooie en fijne studio die gebruikt kan worden als trainings- en praktijkruimte, en die we graag beschikbaar stellen om per uur of per dagdeel te huren. Je kunt ad-hoc huren; je boekt dan in in ons reserveringssysteem en betaalt achteraf voor de uren die je hebt gebruikt. Je kunt ook vaste huurder worden; je huurt dan een vast (half) dagdeel per week en betaalt een vaste huurprijs per maand.

De studio is geschikt voor 1 op 1 gesprekken en voor groepen tot maximaal 10 personen. Er is een omkleedruimte en je hebt desgewenst de beschikking over alle yoga en meditatie materialen.

Er staat een grote comfortabele bank, een tafel met 8 stoelen (uit te breiden naar 11) en er is een whiteboard aanwezig.

Je hebt verder veel ruimte voor beweging of het werken in kleine groepjes.

Praktijk

We hebben op de begane grond ook nog een kleinere praktijkruimte. Deze ruimte is geschikt voor 1 op 1 gesprekken of relatiegesprekken.

Op de begane grond bevindt zich verder een ontvangst/wachtruimte, een keukentje en een toilet.

Bereikbaarheid

Er is voldoende parkeergelegenheid op loopafstand van het pand (overdag 2 uur vrij parkeren met parkeerschijf, ‘s avonds en in het weekend is het vrij parkeren), en we zitten op loopafstand van Station Voorburg.

Kosten

  • Praktijk: €11,00 per uur | dagdeel €37,50 (15% korting) | €70,50 voor 2 aaneengesloten dagdelen (20% korting)
  • Studio: €20,00 per uur | dagdeel €68,00 (15% korting) | €128,00 voor 2 aaneengesloten dagdelen (20% korting)
  • De kosten zijn vrij van BTW, en inclusief water, licht, verwarming en gebruik van koffie en thee

Wil je vaste huurder worden? Dan krijg je daar bovenop nog 25% korting op de huurprijs. Als je een vaste dag per week gaat huren is dat zelfs 50%!

Ben je nieuwsgierig naar de beschikbaarheid van de ruimten en de uitgebreide informatie over de kosten en huurvoorwaarden? Neem dan even contact op met Lonneke: lonneke@bureaugreven.nl