Online Mindfulness Workshop

Online Mindfulness Workshop

Een Mindfulness Workshop geeft je een goed idee wat Mindfulness nu precies is. We bespreken het ‘wat’, ‘hoe’ en ‘waarom’ van Mindfulness. Daarnaast doen we veel korte oefeningen om je ook echt te laten ervaren wat Mindfulness is.

Een Mindfulness workshop is wat voor jou als je nieuwsgierig bent naar Mindfulness, maar geen hele training wilt doen. Daarnaast is het een goede manier om een indruk te krijgen of de training wat voor je is.

Vanaf 2019 ga ik de Mindfulness workshop niet meer ‘live’ geven, maar alleen nog maar online. Ik ben druk bezig met de afronding van de workshop. Zodra hij klaar is, zet ik het online. Wil je op de hoogte blijven? Stuur dan even onderstaand contact formulier in.

In de nieuwsbrief van 15 mei deed ik een oproep voor het testen van de Online Mindfulness Workshop; er hebben zich inmiddels genoeg mensen aangemeld als tester!

Kosten Online Mindfulness Workshop: €15,00

Aanmelden voor de Mindfulness Workshop:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

Naam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Geboortedatum

Email*

Telefoonnummer

Ik wil me aanmelden voor:*

Vragen of opmerkingen kun je hier kwijt: