Mindfulness Training (MBSR)

Ik geef nu al ruim 13 jaar mindfulness trainingen. Er zijn twee verschillende mindfulness trainingen:

1: De MBCT: Mindfulness Based Cognitive Therapy
2: De MBSR: Mindfulness Based Stress Reduction

Ik ben opgeleid met een combinatie van deze twee en heb dat altijd een grote meerwaarde gevonden. In mijn trainingen volg ik het pad van de MBCT en haal er soms wat oefeningen uit de MBSR uit. En nu stuitte ik onlangs op een super leuk werkboek, puur gericht op de MBSR. Het vliegt mindfulness nét even wat anders aan dan ik gewend ben in mijn trainingen. Ik werd er zo enthousiast van dat ik graag een keertje een pure MBSR wil geven, met dat leuke werkboek als uitgangspunt.

In deze 8-weekse MBSR Mindfulness Training gaan we de volgende thema’s aanpakken:
Sessie 1: De automatische piloot
Sessie 2: Omgaan met obstakels
Sessie 3: Hier en nu
Sessie 4: Het landschap van stress
Sessie 5: Uitdagingen en stress bewust beantwoorden
Sessie 6: Gedachten zijn geen feiten
Sessie 7: Compassie
Sessie 8: Mindfulness integreren in je dagelijks leven

En hoewel ik al ruim 13 jaar ervaring heb met mindfulness, zie ik een pure MBSR toch als een soort pilot voor mijzelf, en, als je mij al wat langer volgt, weet je dat ik altijd flinke korting geef als ik een pilot geef!

Dus: wil jij met mij het avontuur aangaan? Misschien is Mindfulness nog helemaal nieuw voor je en heb je geen voorkeur voor MBCT of MBSR. Nou, dan kun je nu met een heel leuke korting je eerste mindfulness training gaan doen. Maar misschien heb je al eerder een training gedaan, en ben je nieuwsgierig naar wat er anders is aan de MBSR of wil je gewoon je vaardigheden weer eens opfrissen. Hoe dan ook: je bent welkom!

Ik geef deze pilot aan een groepje van miximaal 5 deelnemers, zodat we én voldoende afstand kunnen houden én er genoeg ruimte is voor vragen.

Data 2022

8 vrijdagochtenden van 9.00-11.30:
-25 maart, 1, 8, 15, 22 april, 13, 20, 27 mei 2022

Kosten:
-Particulieren: Nu met €100,00 pilot-korting: €297,00 voor de volledige 8-weekse training ipv €397,00! Inclusief werkboek
-Bedrijven/werkgevers: Nu met €100,00 pilot-korting: €449,00 (ex BTW) voor de volledige training ipv €549,00. Inclusief werkboek

Aanmelden voor de MBSR Mindfulness Training:

    Naam*

    Email*

    In welk jaar heb je je Jaarcursus bij Bureau Mindfulness gevolgd?:*