Mindful Werken

Mindful Werken: kan dat?

Mindful werken kan zeker! Mindful werken houdt in dat je met aandacht aan het werk bent. Niet met een hyper-focus, maar dat je weet wat je doet terwijl je het doet. Tegenwoordig wordt er veel van ons gevraagd in het werk, we moeten meerdere dingen tegelijk kunnen doen. En dat kan niet. Daar zijn we als mens niet voor gemaakt. Vooral vrouwen kunnen nog wel eens zeggen: “mannen kunnen maar 1 ding, maar wij vrouwen kunnen tenminste meerdere dingen tegelijk doen”. En dat doen we wel, maar handig is het niet. Niet voor vrouwen, en ook niet voor mannen.

Het vraagt namelijk teveel van onze hersenen, die eigenlijk ontworpen zijn om zich op 1 ding tegelijk te kunnen concentreren. Wanneer je dit in je werk toepast zul je misschien in eerste instantie denken dat je daardoor veel minder kunt doen dan je nu doet. Ook dat is niet waar. Door met aandacht, één ding tegelijk te doen, ben je veel efficiënter in wat je doet en kun je dus uiteindelijk méér doen.

Naast meer werk verzetten door mindful te werken, geeft het je ook rust, in plaats van het gevoel dat je de hele dag achter de feiten aanloopt.

Mindful Werken is een 6 weekse training.

In 2019 gaat de eerste pilot van start. En zoals altijd, geef ik een leuke korting op de pilot. Ben jij de eerste die meedoet?

Data: 6 donderdagavonden van 18.45 – 21.00
-17, 24, 31 januari, 7, 14, 21 februari

Kosten:
Particulieren: €395,00 inclusief werkboek
Zakelijk (bedrijven/werkgevers) €595,00, exclusief BTW, inclusief werkboek
=> Op de pilot die start in januari 2019 geef ik een korting van €100,00!!