Heartfulness Compassie Training

De Heartfulness Compassie Training

Waarom zijn we toch zo streng voor onszelf? We moeten dingen beter kunnen, sneller doen, liever zijn voor anderen, maar vooral ook kunnen ontspannen en loslaten…en ja…dat gaat natuurlijk niet allemaal tegelijk..

Wie is dat toch die de hele dag kritische ondertiteling verleent bij alles wat we doen? Het is onze Innerlijke Criticus. Hij geeft ons continue commentaar, met als uitkomst dat het eigenlijk nooit goed is. Doe je je best, doe je het niet goed genoeg, ontspan je je, ben je een lapswans, en als je je niet kunt ontspannen heb je gefaald. Dat is dodelijk vermoeiend toch? En, laten we eerlijk zijn; zeg je dit soort dingen tegen mensen die je lief zijn? Vaak niet. De lat voor onszelf ligt een stuk hoger dan dat we hem voor anderen leggen.

Tijd dus om te leren wat liever, milder, vriendelijker voor jezelf te zijn. En dat leer je in de Heartfulness Compassie Training. Het is een mooie en diepgaande training, een echt vervolg op de Mindfulness Training. Het leert je om vriendelijker en milder naar jezelf te kijken. En al dat commentaar, op jezelf en misschien ook wel op anderen, eens achterwege te laten. En dat geeft rust.

Omdat het een vervolgtraining is, is een voorwaarde voor deelname dat je eerder een Mindfulness Training gedaan hebt.

De Heartfulness Compassie Training is een 6 weekse training. Omdat ik soms van deelnemers terugkrijg dat zij de Compassie zo waardevol vinden, maar dat het ook lastig is om dat in 6 weken te integreren in je leven, geef ik, naast de 6-weekse, ook een Compassie Jaarcursus, waarbij we geen 6, maar 10 sessies én een heel jaar de tijd hebben voor de stof. Heeft de Jaarcursus je interesse? Kijk dan hier.

Aankomende data:

6 woensdag-avonden van 18.45-21.00:
-12, 19, 26 juni, 3, 10, 17 juli 2019. Stilte Moment 7 juli, Terugkom Moment 15 september

Inhoud van de training: 6 sessies met elk een apart thema, zoals Zelf Compassie, Stress, Moeilijke emoties, Compassie en anderen en Compassie in het dagelijks leven. Daarnaast is er een Stilte Moment van 2 uur en een Terugkom Avond

Kosten 6 weekse training: €395,00 Inclusief het Boek Mindfulness en Zelfcompassie van Christopher Germer.

Deelnemers: Minimaal 3, maximaal 10

Aanmelden Heartfulness Compassie Training:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

Naam*

Adres (straat en huisnummer)*

Postcode*

Woonplaats*

Geboortedatum*

Email*

Telefoonnummer

Ik wil mij aanmelden voor de Heartfulness/Compassie Jaarcursus die begint op:*:

Een voorwaarde voor deelname is dat je eerder een Mindfulness Training hebt gedaan. In welk jaar heb je de training gedaan?

Wat is de naam van de trainer?

Heb je al eerder een training/workshop/cursus gevolgd bij Bureau Mindfulness en/of DeMindfulnessJuf?*:

Hoe wil je betalen? (alleen voor particuliere deelnemers)*:
Ik betaal in één keerIk betaal in twee delen

Vragen of opmerkingen kun je hieronder kwijt: