Heartfulness Compassie Jaarcursus

In een heartfulness/compassie training leer je je innerlijke kritische stem wat meer uit te zetten, met minder oordeel naar jezelf (en anderen) te kijken en meer vanuit je hart te leven. Als je meer leeft vanuit je hart, kun je beter omgaan met moeilijke emoties, ben je milder naar jezelf en kun je met meer compassie naar anderen kijken. En dat zorgt voor een betere stressbestendigheid. Meer rust. Voor jou, maar waarschijnlijk ook voor jouw omgeving.

Vervolg op mindfulness

Ik gaf altijd een 6-weekse Heartfulness/Compassie Training. Een mooie, waardevolle training om te geven. Het is het puntje op de i na de Mindfulness Training (dat is dan ook wel een (de enige) voorwaarde; dat je eerder een Mindfulness Training hebt gedaan). Ik kreeg echter steeds vaker van deelnemers terug dat het wel heel lastig is om compassie in 6 weken aan te leren én in je leven in te bedden. Zo is het idee van een Heartfulness/Compassie Jaarcursus opgekomen. Je hebt dan uitgebreid de tijd om alles je eigen te maken, en ik sta het hele jaar tot jouw beschikking voor vragen.
(Dit jaar gaat de Heartfulness/Compassie Jaarcursus voor het eerst van start. Om mijn aandacht daar helemaal op te richten, start er dus geen 6-weekse dit jaar).

Compassie voor jezelf en de ander

In de Heartfulness/Compassie Jaarcursus komen thema’s aan bod als: omgaan met moeilijke emoties, met compassie kijken naar je jezelf, je lijf, de ander, zelfcompassie in relaties en zelfwaardering. We kijken naar hoe je zelfcompassie in een brede vorm in kunt zetten en toe kunt passen in je leven.
Dat doen we door 10 keer bij elkaar te komen voor sessies van 3 uur. Ook zal ik je vragen om huiswerk te doen: het beantwoorden van vragen in je werkboek, dingen lezen, maar ook het doen van aandachtsoefeningen. Daarnaast krijg je het hele jaar door wekelijks reminders en sta ik het hele jaar tot je beschikking voor vragen.

Leven vanuit je hart

Wil je je Heartfulness/Compassie echt eigen maken? Echt leren hoe je vanuit je hart kunt leven? Met jezelf, maar ook met anderen? Dan is de Heartfulness/Compassie Jaarcursus écht iets voor jou! De Jaarcursus is ook heel geschikt als opfrisser/verdieping als je al eerder de 6-weekse Heartfulness/Compassie Training hebt gevolgd.

Jaarcursus 2020: 10 zondagmiddagen van 13.00 – 16.00, plus een Terugkom Moment:
-26 januari, 16 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 20 september, 11 oktober, 15 november, 13 december 2020. Terugkom Moment zal plaatsvinden in 2021 en wordt nog gepland.

Kosten Jaarcursus: €695,00 Inclusief het Werkboek Mindful Zelfcompassie van Kristin Neff en Christopher Germer. Je kunt eventueel in twee delen betalen; €350,00 bij inschrijving en €350,00 bij de eerste sessie.
OMDAT DE JAARCURSUS VOOR HET EERST VAN START GAAT EN DUS EEN PILOT IS, KRIJG JE NU €100,00 KORTING! 
Je betaalt nu dus maar €595,00 ipv €695 (of €600,00 als je in twee delen betaalt)

Er zijn nog 3 plekjes vrij voor deze Jaarcursus

Aanmelden Heartfulness/Compassie Jaarcursus:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

Naam*

Adres (straat en huisnummer)*

Postcode*

Woonplaats*

Geboortedatum*

Email*

Telefoonnummer

Ik wil me aanmelden voor de Heartfulness training die begint op:*:

Een voorwaarde voor deelname is dat je eerder een Mindfulness Training hebt gedaan. In welk jaar heb je de training gedaan?

Wat is de naam van de trainer?

Vragen of opmerkingen kun je hieronder kwijt: