Heartfulness Compassie Jaarcursus

In een heartfulness/compassie training leer je je innerlijke kritische stem wat meer uit te zetten, en met minder oordeel naar jezelf (en anderen) te kijken.

Ik vind de 6-weekse Heartfulness/Compassie Training altijd een hele mooie en waardevolle training om te geven. Het is het puntje op de i na de Mindfulness Training (dat is dan ook wel een (de enige) voorwaarde; dat je eerder een Mindfulness Training hebt gedaan). Soms krijg ik echter van deelnemers terug dat het wel heel lastig is om compassie in 6 weken aan te leren én in je leven in te bedden. Zo is het idee van een Heartfulness/Compassie Jaarcursus opgekomen.

In de Heartfulness/Compassie Jaarcursus, komen alle thema’s aan bod die ook in de 6-weekse aan bod komen. We gaan er echter dieper op in. Dat kan, omdat we meer tijd hebben in de sessies; namelijk 3 uur in plaats van 2 uur en 1 kwartier. Daarnaast hebben we natuurlijk 10 sessies in plaats van 6. Dat geeft ook ruimte om nog meer aan bod te laten komen. Daarnaast krijg je het hele jaar door wekelijks reminders en sta ik het hele jaar tot je beschikking voor vragen.

Wil je je Heartfulness/Compassie echt eigen maken? Echt leren hoe je vanuit je hart kunt leven? Met jezelf, maar ook met anderen? Dan is de Heartfulness/Compassie Jaarcursus écht iets voor jou! De Jaarcursus is ook heel geschikt als opfrisser/verdieping als je al eerder de 6-weekse Heartfulness/Compassie Training hebt gevolgd.

Jaarcursus 2020: 10 zondagmiddagen van 13.00 – 16.00, plus een Terugkom Moment:
-26 januari, 16 februari, 22 maart, 19 april, 17 mei, 14 juni, 20 september, 11 oktober, 15 november, 13 december 2020. Terugkom Moment zal plaatsvinden in 2021 en wordt nog gepland.

Kosten Jaarcursus: €695,00 Inclusief het Boek Mindfulness en Zelfcompassie van Christopher Germer. Je kunt eventueel in twee delen betalen; €350,00 bij inschrijving en €350,00 bij de eerste sessie. OMDAT DE JAARCURSUS VOOR HET EERST VAN START GAAT EN DUS EEN PILOT IS, KRIJG JE NU €100,00 KORTING! Je betaalt nu dus maar €595,00 ipv €695 (of €600,00 als je in twee delen betaalt)

Aanmelden Heartfulness/Compassie Jaarcursus:

Let op: bij hotmail-adressen komen de (bevestigings)mails vaak in de Spam terecht. Zet info@mindfulness-voorburg.nl in je veilige lijst om dat te voorkomen.

Naam*

Adres (straat, huisnummer, postcode, woonplaats)*

Postcode*

Woonplaats*

Geboortedatum*

Email*

Telefoonnummer

Ik wil me aanmelden voor de Heartfulness training die begint op:*:

Een voorwaarde voor deelname is dat je eerder een Mindfulness Training hebt gedaan. In welk jaar heb je de training gedaan?

Wat is de naam van de trainer?

Vragen of opmerkingen kun je hieronder kwijt: