Do-In Yoga

Do-In Yoga

Do-In is een hele zachte yogavorm waarbij het zelfhelend vermogen van het lichaam centraal staat. Do-In komt voort uit de Shiatsu en is een Oosterse bewegingsleer. We voeren strekkingen uit waarbij we de meridianen/energiebanen strekken. Blokkades worden opgeheven en zo kan de energie weer gaan stromen. Alsof je jezelf een Shiatsu behandeling geeft dus!

De ene les is intensiever dan de andere les. Maar we doen NOOIT een wedstrijdje met hoe ver of hoe diep je in een houding kunt komen. Niet met jezelf, niet met elkaar. Het gaat altijd om wat JOUW lijf kan en nodig heeft. Soms zul je dingen niet kunnen, soms kun je misschien verbazingwekkend veel. Ook met beperkingen kun je gewoon aan de les meedoen. En gaat een oefening niet, dan doe je in gedachten mee. Werkt ook, maar dan zonder je spieren te belasten. Het gaat dus ook om goed zorgen voor jezelf.

Ik geef elke woensdagavond Do-In les. Het is een Late Night Yoga; Do-In Yoga op de late avond, van 21.20 – 22.30. Inloop vanaf 21.15.

Een losse les kost €11,00, een strippenkaart voor 5 lessen €50,00

Er zijn nog een paar plekjes vrij dus kom gezellig meedoen! Stuur daarvoor even een mailtje naar: lonneke@mindfulness-voorburg.nl

Op donderdagavond is Michela Burki gestart met haar Do-In lessen. Je vindt meer informatie over Michela, haar lessen en hoe je je aan moet melden op haar site: www.nowplushere.com